Nejnovější recenze ze sekce Parkovací senzory
- Poměrně široký úhel záběru dění za vozidlem
- Není nutné nijak upravovat karosérii
- Možnost volby zobrazení pomocných čar v obraze
U vozidla Opel - sedan, je při couvání z důvodu širších zadních blatníků horší přehled o vzdálenosti předmětů za vozidlem. Nechtěl jsem vrtat, nebo jakkoli jinak "poškozovat" karosérii instalací couvacích senzorů, jejichž činnost je stejně sporadická. Volbou této minikamery, která se instaluje místo osvětlení SPZ (osvětlení zůstává), jsem získal perfektní přehled dění za vozidlem, vzdálenosti od jiných vozidel či překážek při couvání, a nebyla potřebná žádná mechanická úprava karosérie.
- jednoduchá montáž
- funkčnost
koupeno pro Kia Soul, v mém případě snadná montáž, vše protaženo origo otvory tedy žádné vrtání
ideální pro SPZ v nárazníku- Soul splňuje
pípák dle umístnění je slyšet dostatečně
senzory 3ks na základní couvání stačí
v autor. servisu za senzory 7 tis
S výrobkem jsem spokojen , funguje spolehlivě.
- dobrá cena i kvalita
určitě tento produkt doporučuji , mohla by být větší nabídka v barvě prodává se pouze v černé mat barvě
- Funguje roky bez problému
- Několikrát levnější než original
Čidlo je v podstatě totožné jako original, liší se pouze v označení posledních třech čísel. V ruce vedle sebe nevidím jiný rozdíl proti originálu.
- funkční
- spolehlivé
- mám již druhé tyto senzory a u prvních po cca 5 letech odešel jen jeden senzor a výměna mě vyšla na 200,-Kč, takže spokojenost
- Dobrá cena
Nic moc, kvalita odpovídá ceně.
- vše funguje perfektně
cena lidová doporučuji i ostatním
- Zatím pěkně fungují a doufám že budou i nadále.
- Po měsíci používání jsem žádné zatím nenašel
Pěkné zpracování a dlouhé kabely
- přehledný displej, ukazatel vzdálenosti dosti přesný
- po dvou letech přestával fungovat ukazatel vzdálenosti, nakonec i ukazatel jednotlivých čidel
po sedmi letech jsem ho vyměnil, když už jen pískal
DO BRA CENA I FUNKCE
- Kvalita a vyhotovenie
Výrobca Steelmate je renomovaný výrobca parkovacích senzorov a ponúka veľmi priaznivé ceny svojich výrobkov.
- Kvalita a cena.
- Pěkný vzhled a dobře viditelné údaje na displei.
- Nemám výhrady.
Všem budoucím zákazníkům mohu tento výrobek jenom doporučit.
- Spokojenost včasna dodavka
- Problem s dopravou poškozeny obal vinou dopravy velmi hrube zachazeni se zbozim
Ještě jsem nedokončil instalaci .
Doprava se chová velmi macešsky k dodavanemu zboží,
Snad to bude použitelné
S obchodem jsem jinak velmi spokojen.
- Detekce cizích aut nefunguje a vypadává kabel od monitoru.
Nedoporučuji.
- Celkem snadna montaz.Vyrobek za rozumnou cenu-dobra kvalita.
- Nic.
doporucuji.
- Sencor
Mám již druhou sadu , První fungovala skvěle přes 4 roky ( auto prodáno ) . Druhá sada fungovala 2 měsíce a pak úplně mrtvá , nyní na reklamaci. Snad jen štěstí na vadný kus.
- funguje bezchybně
- tón upozornění je dostatečně silný
- přijatelná cena
produkt jsem si vybral na doporučení
spolehlivě upozorní na překážky
produkt doporučuji
- možnost volby dvou tónu pro indikaci překážky, nízká tón velmi příjemný (=nízká a vysoká frekvence - přepínač u reproduktoru)
- možnost volby hlasitosti pípání pro indikaci překážky (3 polohy - přepínač u reproduktoru)
- jednoduché zapojení parkovacího asistentu
- vždy jednou pípne, když zařadíte zpátečku - víte, že je vše OK, 3x pípnutí = závada
- BTI senzory malé, elegantní, velmi pěkné (instalují se ze spodu nárazníku, žádné obludy s objímkou vyčnívající nad úroveň zadního nárazníku)
- možnost manuální aktivace antihook systém - senzorům nevadí tažné ani kolo na 5. dveřích, posune se bezpečná vzdálenost (přepínač na centrální jednotce)
- při přibližování k překážce se zvyšuje frekvence pípání až po kontinuální pískání
- dobrá cena
- možnost dokoupit a doplnit displej se zobrazením vzdálenosti a pozice překážky (překážka na levé/pravé straně)
- v návodu chybí, k čemu slouží poslední třetí přepínač na centrální jednotce (jsou tam 3 vedle sebe)
- nepatrně pomalejší reakce při indikaci překážky
Parkovací asistent používám na Škoda Octavia 1 Combi, zatím si nemohu ztěžovat, fungují výborně. Při couvání je samozřejmě třeba couvat pomalu, je tam malinká prodleva, ale jedná se max. o 1 s (když za sebe vidím, couvám rychle, když se blížím překážce, zpomalím).
- Po několika dnech se mi zdá,že zvuková signalizace funguje bez vady.ukazování vzdálenosti v metrech zatím není bez vady sem tam se metry objeví ,ale ne bez vady.
Doufám,že se tento stav upraví jinak bych musel přistouoit kreklamaci,mám to teprve několik dnítak uvidíme.
Zobrazuji 461 - 480 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 23 [ 24 ] 25 Další »