Nejnovější recenze ze sekce Parkovací senzory
Zvuková i optická signalizace, jednoduchá montáž svépomocí.
falešné pípání, nedá se regulovat hlasitost pípání nebo pípání zcela vypnout. sencor za Kč 400 toto umí.
- Dobrý pomocnik
- Slabší displej
prostě to funguje - cena super
bez chyby
- V pohodě, funguje jak má
- Ukazuje vzdálenost třeba 10cm a za autem je metr. Není to ale na škodu.
- Možnost 24 v
- měří vzáenost od každého senzoru zvlášť
- po vyřazení zpátečky ještě 30display svítí a po minutě a půl se vypně, případně aktivuje znova při překážce
- není ovládán brzdou (beru jako výhodu). Ovládání brzdou na předek jen prudí, když člověk v rámci parkování potřebuje znova aktivovat, ťukne tam na 1s zpátečku. reakce na brzdu jen obtěžuje v kolonách a křižovatkách.
- v cenové relaci do 2tis nemají konkurenci
Měří jen do 40cm, pak už zobrazuje jen P a piští-
Uvítal bych pískot pod 40cm ale vzdálenost až do 20cm, ale co bychchom chtěli v cenové relaci do 2000, lepší asi sehnat nejdou.
Samolepka na přichycení display k palubce nefunguje (bhem chvíle se odlepí a upadne), ale to se dá vyřešit kapkou chemoprenu a již drží dsplay na místě.
- usnadnění orientace vzdálenosti od překážky u delšího automobilu
SteelMate PTS410EX
Přidáno: 14. září 2017
(naposledy upraveno 14. září 2017)
Zakoupeno v LevnéAlarmy.cz
- Jednoduchý, funkční
- přesná vzdálenost od překážky
máme je krátce a zatím fungují
- Cena, jednoduchost.
- Krátký zdrojový kabel. Chybí podložky na seřízení úhlu senzorů (jiní výrobci je dodávají). Občas falešný poplach.
Namontoval jsem senzory přesně dle návodu - 50cm výška, kolmo k vozovce a přesný odstup senzorů. Zdrojový kabel jsem musel o metr prodloužit, jelikož mám světlo zpátečky umístěné na víku kufru a to těch 80 cm fakt nestačí. Už první den přestala na reproduktoru fungovat slabší hlasitost (ale stejně bych nechal zaplou tu silnější). To vše by mi nevadilo. Ale co mi vadí - a to docela dost, jelikož jsou to přece parkovací senzory, parkovací asistent - tak asistent občas hlásí falešný poplach. Takže buďto ho budu ignorovat - a proč jsem ho tam pak dával? Nebo pokaždé "hépnu" na brzdu. A často zbytečně. Tak nevím k čemu je takovýto parkovací asistent - znovu bych si jej už nekoupil. Zjistil jsem, že kdybych přidal 150,- Kč koupil bych podobný jinde - a mnohem spolehlivější, který funguje i při silném dešti apod. Sencor dopředu říká, že při horším počasí nefunguje na 100%. Takže nejspíše jakákoliv špinka nebo ranní rosa (parkuji venku) způsobuje onen falešný poplach. Jinak si to nedovedu vysvětlit. Uvažuji, že tyto ještě vrátím a koupím ty spolehlivější - se stejnou dírou 22. Ale nemám čas to zase měnit - tak uvidím.
PS: Obdobně na tom jsou také SENCOR SCA PARK200. Tam také stačí přidat 150 - 200,- Kč a seženete mnohem spolehlivější. Škoda, že jsem to nezjistil dřív. Tak aspoň pro někoho dalšího bude tato má zkušenost přínosem.
levný šmejd, který vám udělá jen škodu na autě. Po odzkoušení se jeví v pohodě, ale po instalaci (navrtání nárazníku dle doporučených parametrů) naprosto nespolehlivé a dělá si to co chce. Vzteky jsem to rozšlapal a musel koupit jinde a dráž, aby nezůstali díry v autě.
- snadno zapojitelné
- funguje jak je popisováno a bezchybně
nic
jednoduché, stačí akustický signál, není potřeba display
- Zásadně český hlas příjemné instrukce
- Jednoduchá montáž. Přesné snímání.
- Zatím nevím
Jen u názvu produktu je chyba. Obchod píše Phantom a ve skutečnosti má název Hantom. Jinak to nemá žádný vliv na funkčnost. Doporučuji.
- Funguje jak má.
Zobrazuji 401 - 420 ze 500 recenzí « Předchozí 1...19 20 [ 21 ] 22 23...25 Další »