Nejnovější recenze ze sekce Parkovací senzory
Výhodu produktu vydím v zobrazování na displey orig.
rádia
Ještě tuto kameru nemam zapojenou --znamy ji ma a spokojen -- tak asi ok
- lehká instalace
Píšou noční vidění což znamená infra a to tam není pouze bílé světlo,v sadě vykružovák do nárazníku nic takového a pak jsou tam na obrázku propojovací kabely a taky nic pouze kamera co svítí bíle.
- chybi primer
- perfektni kvalita
- Rychlost, výborná komunikace
Bídná životnost senzoru cca 5 let
- Funguje výborně, spokojenost
Balení obsahuje vše potřebné, návod je přehledný a instalace jednoduchá. Jsem spokojen, vše funguje jak má.
- Funguje to skvěle
Kvalitní
Ještě jsem senzory nepřipojil, ale podobné už jsem měl a doporučuji.
- Za jedna
- taky za jedna
ok
- dá se přizpůsobit
- jde nastavit na auta s tažným i přepnout do režimu předních
- mají vypínač a lze je podle potřeby i uplně vypnout
v autě jsem je neměl, ale verze s touto vybavou existovla a vzhledem k dnešním podmínkám, kdy potřebuju dostat velké auto na malé místo, nebo k manevrování potřebuju každý centimetr, at už u paneláku či jinde, tak společně se zrcátky je to výborný pomocník, ale nezapomínat používat rozum.
Krásné noční vidění. Mohu jen doporučit.
- rychlá montáž
- pouze na montáž na nárazník
Nikde není přesně popsáno na jaký druh auta to je ale při trocha šikovnosti lze čidla demontovat z plastového rámečku a navrtat si nárazník a osadit je jak jiná čidla fungují supr jen stačí rozměřit stejnou vzdálenost a pasují na všechny druhy aut a je dobré že to má jen 3 čidla tak kdo neumí nastavovat tak toto je uplně jednoduché jen stačí u čidel dát všechny označení šipkou nahoru a je nastaveno .
- splňuje mé očekávaní a jde propojit s radiem dle podaných informací
Šroubky pro spevnění kamery nefungují - nejdou utahnout , ale dá se to vyřešit
- nízká cena
- Fréza udělá větší otvory než je velikost senzory, senzory jsou celkem navolno.
- Naprosto fórové konektory centrání jednotyk, při každém pohybu se otáčejí na desce plošného spoje.
- Chybí český návod.
- Reálná barva neodpovídá vyobrazení.
- Signalizuje velmi opožděně jen ve dvou nebo třech úrovních, nikoliv v deseti jak uvádí popis.
- Chybí ohlašovací tón při zařazení zpátečky.
Konstrukce a funkce neodpovídá popisu výrobku.
Výrobek má hodně daleko ke kvalitním signalizátorům.
- Ještě jsem jej nepoužil
- Vybral jsem si tyto senzory na základě kladných recenzí, a také podle popisu se mi jevili, jako kvalitní. To se mi zatím potvrzuje, fungují, jak mají, ale mám je teprve krátce, ovšem zatím spokojenost. Poměr cena x výkon za mě OK.
Zobrazuji 321 - 340 ze 500 recenzí « Předchozí 1...15 16 [ 17 ] 18 19...25 Další »