Nejnovější recenze ze sekce Parkovací senzory
velmi detailní návod na instalaci a zapojení, pracnost cca 5 hodin, podle vozidla
Originální díl, který pasoval na první dobrou a vše funguje jak má.
- Funguje jak má
- Jednoduchá montáž
- Srozumitelný návod
Přiložená kabelová spojka původní kabel přesekla.
ok
Jednoduchá montáž, příznivá cena, funguje jak má. Na displeji odečítá vzdálenost od překážky poměrně přesně, pouze pokud je auto ve sklonu směrem do kopce, tak občas vydává falešné signály o překážce, která tam není. Za tu cenu spokojenost.
- Funguje jak má
- Zlatá střední cesta - málo peněz za hodně muziky
- Jednoduchá instalace
- Krátký napájecí kabel
- Příslušenství k instalaci (vrták) - nepoužitelný
Kamerka jako taková funguje správně.
Návod obsažený v krabici je bohužel "k ničemu" - schéma je tak malé, že jej nelze přečíst (díky bohu za kvalitu komunikace obchodu, který mi schéma doposlal).
Vrták s "vykružítkem" v balení je nepoužitelný - je pouze do plastu (na 5 dveřích jsem jej utavil a musel jsem použít klasický "stromeček").
- snadná montáž
- velmi nízká slyšitelnost
Ani při couvání na volnoběh není téměř slyšet pro osoby za vozidlem,malý výkon,hodně tlumí kryt světel
- Jsem spokojeny z produktem
- VŠE OK
- Levný a kvalitní
- Dobrý obraz i při malé intenzitě venkovního osvětlení
funguje to, i když my poslali každý jiný...
Rychlá montáž
Velmi kvalitní produkt, který snad jako jediný na trhu umožňuje po zastrčení zásuvky držáku bicyklů změnit charakteristiku, tak že vypne detekci pípání na držák kol za autem, ale na další překážky funguje. Dále přes servisní menu je možno si jakkoliv doladit charakteristiky, detekce tažného apod.
- Ř.J. musela být z dosahu ostatních jednotek, nebo elektroinstalace, jinak přestávala fungovat.
Přesně vše panovalo vyměnil jsem kus za kus a vše funguje.A za super cenu.
Krátce namontován, nelze hodnotit.
- KVALITA
BEZ PROBLÉMŮ
super
Zobrazuji 141 - 160 ze 500 recenzí « Předchozí 1...6 7 [ 8 ] 9 10...25 Další »