Poradna Sencor SCA PARK200

Autor: Vlastik Veselý | Vloženo: 16.04.2021 000 12:02 | Témata: Poradna Sencor SCA PARK200

Vlastik Veselý

Vysvětlení pro zapojení tohoto asistenta

1. Pokud chcete trvalé pípání i po vypnutí zapalování (a nikdy hlas), zajistěte si trvalé stlačení zadního tlačítka. Třeba to stlačte a zafixujte např. tavnou pistolí nebo dobrou izolepou. Kdykoli to půjde v obou případech odloupnout.
2. Častý dotaz: proč je u výstupu ze zadní jednotky konektor - výstup na 3 kolíkový konektor displeje: protože tato krabička je použita i u drátového zařízení, u tohoto modelu tento konektor vůbec nepoužijete! Displej má bezdrátový přenos - má jenom napájení z palubní desky z pojistek. Data o vzdálenostech se přenášejí radiově (RF). Zadní vysílač zapojte na žárovku zpátečky. Přední jednotku na nějakou pojistku, která je pod napětím při zapnutí zapalování. Displej bude svítit za jízdy trvale. Má minimální odběr 100 mA a nepůsobí rušivě.

  • Registrovaný uživatel

    Registrovaný uživatel

    18. dubna 2021 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Já ještě dodám, že nechápu pána, který v recenzích píše o nějakém tahání kabelu zezadu auta dopředu k displeji, proboha. Proto je přece tento displej krmen daty o vzdálenostech bezdrátově, aby se nic netahalo... Tady rozum zůstává stát, opravdu.
    A pokud displej chtěl mít pod napětím jen při zpátečce, tak napájení displeje přece najdu na příslušné pojistce v poj. skříňce, zařadím zpátečku a zjistím, na které pojistce je napětí - a předtím nebylo. Osobně doporučuji trvalý svit po zapnutí zapalování.
    Spotřeba je 81mA přesně.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.